Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Directie Makro: “Constructieve voorstellen werden op het laatste moment afgewezen”

Bij Makro heeft gisteren opnieuw een buitengewone ondernemingsraad plaatsgevonden, maar vakbonden en directie zijn er niet in geslaagd om een overeenkomst te bereiken. "Na uitvoerige besprekingen lagen verregaande positieve voorstellen op tafel maar op het laatste moment zonder duidelijke redenen plots afgewezen", zo meldt de directie, die naar eigen zeggen vreest dat sommige werknemersvertegenwoordigers eerder de confrontatie opzoeken.

7 reacties

  • Jan Casier

    4 jaar geleden
    Het assortiment is enorm ingekort en heb je vragen, dan moet ge geluk hebben dat je iemand van het personeel tegenkomt en de rekken worden niet altijd bijgevuld!! Er ontbreekt personeel...en dat zie je duidelijk!!!
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Die mega winkels zijn gewoon niet meer van deze tijd. Wie gaat nog zo ver rijden en er veel meer inkopen dan je werkelijk nodig hebt om in het beste geval wat centjes te “besparen” dan in de Colruyt e.d. ? Alleen al de benzine kost je meer. Ook hun zogenaamde steraanbiedingen zijn vaak gewoon “nep” en hebben betrekking op oude of uitloopmodellen waarvan de fabrikanten vlug af willen geraken.
  • Theo Van Zantvoort

    4 jaar geleden
    Gooie ze allemaal buiten zal dan wel gedaan zijn met de vakbonden
  • Jan Peau

    4 jaar geleden
    Ik ben al jaren klant bij Makro. Meer dan 30 jaar. Wat ik vaststel is dat de kwaliteit en dienstverlening sterk achteruit zijn gegaan t.o.v. vroeger. Het restaurant is nog maar een schim van wat het vroeger was , de wanorde in de winkel ( kleding en schoenen) en ook de prijzen zijn lang niet meer zo interessant. Ik kom er nog maar zelden en ben telkens verrast helaas altijd in negatieve zin .
  • Marcus Vadis

    4 jaar geleden
    De Makro en andere hypermarkten zijn al lang ten dode opgeschreven door het veranderende koopgedrag van de mensen. Zelfs hun goedkope menu's in hun restaurants hebben ze moeten opgeven, de prijzen van hun producten zijn enkel gunstig als het om superpromoties gaat.