AFP
Volledig scherm
© AFP

Deense locomotief Kragh Andersen legt Belgen in de luren en stoomt naar tweede ritzege

Tour de FranceSøren Kragh Andersen heeft in Champagnole z'n tweede ritzege in deze Ronde van Frankrijk geboekt. De Deense hardrijder van Sunweb reed in de finale weg uit een groepje met daarbij vier Belgen. Jasper Stuyven spurtte naar de derde plaats, voor Greg Van Avermaet en Oliver Naesen. Gele trui Primoz Roglic kwam niet in de problemen en begint morgen als leider aan de klimtijdrit naar La Planche des Belles Filles.

16 reacties

  • Dirk Brouns

    4 jaar geleden
    De inspanning die al die renners leveren ligt ver ver buiten jullie mogelijkheden ook al zouden jullie 20 zijn en trainen. Een skispringer ? Talent heb je of heb je niet dat heeft niks met discipline te maken. Kijk maar naar Remco Evenepoel. Bennett niet over een berg ? Probeer hem eens te volgen zou ik zeggen over die molshoop. Net iets meer anaërobe capaciteiten en kracht tov zijn aërobe capaciteiten meer niet
  • Rudy Deblauwe

    4 jaar geleden
    Geen excuses meer voor de Belgen, nederigheid lijkt me meer op zijn plaats.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Myrtle Marien, de Belgen niets presteren. Het is niet omdat Wout en formidabele tour rijdt dat de rest niets doet. Of wil jij de kilometers koptrekken van Tim De Clerck en Dries Deveneins? Naessens moet bij zijn kopman blijven dus die heeft daar zijn werk mee. leer eens koers te kijken met een bredere bril ipv enkel naar de winnaar. Die knechten rijden bijna een dubbele tour.
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    Van Avermaet zou beter stoppen, niets gepresteerd deze tour !
  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Het leek wel of de 3 Belgen het elkaar niet gunden. Devenijns kan niets verweten worden gezien hij in dienst van Bennett reed die verdiend groen gaat pakken. Sagan kon hem er gewoon niet afrijden.