Natasja Van de Peppel.
Volledig scherm
PREMIUM
Natasja Van de Peppel. © Thomas Nolf

Vermoeid en vergeetachtig, nog maanden na corona: “Niemand weet hoelang we hiermee gaan rondlopen”

Coronapatiënten blijven soms nog maanden na hun besmetting met het virus vechten. De klachten kunnen zo hevig zijn dat ze hulp nodig hebben om zich te wassen of aan te kleden. Dat toont onderzoek van de UHasselt.

6 reacties

  • Raphael Vanderper

    4 jaar geleden
    Ik was gisteren en vandaag in Zutphen (Nederland). Niemand droeg daar een masker. Ik was echt de enige. Iedereen bekeek mij alsof ik Covid had. 's Avonds was de dancing vol.
  • Peter Van Bouwel

    4 jaar geleden
    Maar volgens een zekere "gezondheids"econoom is er helemaal niets aan de hand en kennen de virologen er helemaal niets van ... en zo iemand zit in het adviesorgaan dat de beleidsmakers moet adviseren ... wraakroepend is dat.
  • Siep Boschker

    4 jaar geleden
    Hallo Ik heb in maart Corona gehad Waardoor mijn longen littekenweefsel heeft opgedaan Nu september nog steeds erg oververmoeid en me sociale leven gaat er aan Ik had nog wat levenswaarde ondanks dat ik zeven jaar in de rolstoel zit Corona is veel erger dan verlamd te zijn en mijn angst is ook heel erg groot ik ben pas 55j en leef heel geïsoleerd hoe verder nu vraag ik me vaak af
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    En dan lees je hier nog bij d heelst van de reacties dat het allemaal maar niks is en paniekzaaierij. 1/5 heeft bijkomende aandoeningen ... dus nee dit is niet zomaar een griepje. Je kwaliteit van leven zal ene pak anders zijn, dus blijf maar ontkennen
  • sylvia van gastel

    4 jaar geleden
    Helaas geld dat voor meer gezondheidsproblemen waar men geen hulp bij krijgt of dat er revalidatie of begeleiding volgt . Dat is helaas in België . Betere gezondheidszorg nodig en up to date houden , ook bij alle nieuwe ziektes en zaken die erbij komen in de wereld .