© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

© Gerard Peeters

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

ZinInZang telt al meer dan 4.000 deelnemers

Na de gebruikelijke nieuwjaarswensen, traditioneel en ludiek, startte ZinInZang op 5 januari aan de zesde jaargang, met nu al in totaal meer dan 4000 deelnemers. We zetten het jaar in met drinkliederen. En ja, het wordt telkens opnieuw bewezen: muziek werkt als katalysator van gevoelens. Nostalgie, jeugdsentiment, de goede oude tijd.

Gerard Peeters

Gerard wenst alle aanwezigen een goede gezondheid, rust in het hoofd en - na het debacle van 2016 - vrede in de wereld. Luk doet het op zijn eigen wijze, met de nieuwjaarsbrief uit zijn eerste leerjaar. Hij kent hem nog steeds van buiten. En Laurent doet het ludiek: “Beste Peter, hoe meer ge geeft hoe beter.”

2017, wordt voor ZinInZang ons zesde kalenderjaar. In mei staat de 50ste editie op het programma. We zijn in totaal al met meer dan 4000 deelnemers. De website is reeds 72.500 keer bezocht. Cijfers waar de initiatiefnemers Alda, Dymph, Arnold en Gerard in 2012 niet van durfden dromen.

Toon Hermans (hij zou op 16 dec 2016 honderd geworden zijn), de Ferre (Grignard), Wannes Van De Velde, André Hazes en Herman Brood, ze passeren allemaal op één of andere manier de revue. Naast Luk, zingen ook Laurent en Desiré hun liedje. Ook Tonny Appermont, op bas, is weer van de partij. Bedankt.

We hebben weerom genoten en samen met ons die vele aanwezigen. Muziek werkt inderdaad als katalysator van gevoelens: nostalgie, jeugdsentiment, de goede oude tijd. En zoals steeds maakt Dymph de nodige sfeerfoto’s die je kan terug vinden op onze website www.zininzang.be

Voor de volgende keer kiezen we als thema: “Gezelligheid is ….samen zijn bij ZinInZang”. We zingen dan samen liedjes over vriendschap en liefde. Liedjes van toen uit ons collectief geheugen. We zien elkaar graag terug op de eerste donderdag van februari, donderdag 2 februari 2017, in het theatercafé van CC De Kimpel om 14 u. Wij projecteren alle liedjesteksten en worden begeleid.Gezellig amusement. Je hoeft niet te kunnen zingen, we doen het enkel voor ons plezier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer