Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Stan Van Samang spreekt publiek toe tijdens eerste concert na gelekte foto’s: “Grond onder mijn voeten zakte weg”

MuziekStan Van Samang (41) speelde vandaag zijn eerste concert nadat er naaktfoto’s van hem lekten op het internet. Hij verontschuldigde zich bij zijn publiek: “Het is nooit mijn bedoeling geweest om te choqueren.”

33 reacties

  • jannine godefridi

    4 jaar geleden
    Voor mij hebben ze alledrie hun vrouw bedrogen zelfs zonder fysiek contact en nu hebben ze spijt. Ik zou ze niet terug willen na al die heisa er rond.
  • Leen Demeyer

    4 jaar geleden
    En wie zegt dat hij dat maar een keer heeft gedaan? Direct aan het licht gekomen bij de eerste en enige keer? Yeah right. Dat geloof je toch zelf niet.
  • Gil Groenewijn

    4 jaar geleden
    Alles is goed om wat hij deed ( en de twee anderen ) te minimaliseren . Het was geen zomaar wat bloot,maar expliciete handelingen die een pornografisch karakter hebben .Sorry , maar zelf kan ik er geen greintje begrip voor hebben , het niet achteraf goedpraten dat het privé is, ze wisten overduidelijk met wat ze bezig waren , zijnde bedrog van hun partner , kinderen en familie. Zij zijn de echte slachtoffers, dat ze maar schoon content zijn dat ze nog binnen mogen .
  • rob petersen

    4 jaar geleden
    Al die zangers en andere podium springers,zijn zelfstandigen die goed geld verdienen,vooral ook door de vele gratis reclame van de media. Ze moeten dan ook niet komen janken,als hun vetzakkerij in de media komt. Ze moeten maar niet zo dom zijn,privacy bestaat niet meer door internet.
  • Ben Detrez

    4 jaar geleden
    Hij mag blij zijn dat hij thuis nog binnen mag op veel plaatsen stond hij voor een gesloten deur. Maar ik denk niet dat zijn partner hem nog zal vertrouwen. En dat ze eens stoppen met zich in een slachtofferrol te blijven steken. Ze hadden hun broek maar moeten aanhouden voor een wildvreemde.