Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Belga

Carl Devos: “De voorziene finish op 1 oktober komt te laat én te vroeg”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl

33 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    1 oktober? Ze hebben niet gezegd van welk jaar!
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    Veel te veel versnipperde partijen die allemaal denken dat ze het voor herzeggen hebben. Zolang dit mooie Belgenland niet inziet dat er twee stromingen zijn, zolang men het politieke landschap niet ingrijpend gaat omgooien, zolang zullen we stilstaan en zelfs achteruit gaan. Deze Vivaldi coalitie had een mooie naam maar daar is dan ook alles mee gezegd. Diegenen die het hards riepen over een kibbel coalitie? Wat is dit dan en ze zijn zelfs nog niet vertrokken.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Bart Geukens, zonder Federale Regering maar dankzij de Vlaamse regering krijgen we al leuke "cadeau's" zoals het capaciteitstarief, de digitale meter, de afschaffing van de woonbonus. Of wat te denken van de 18 prestige projecten van BDW die ons 1,25 miljard euro kosten? Wat vroeg Suez aan onze regering om de kerncentrales langer open te houden? Een koekje voor bij de koffie of enorm veel geld?
  • Vanhercke Franky

    4 jaar geleden
    Nieuwe verkiezingen zouden het enige juiste zijn al de rest is een pure staatsgreep!
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Weer een mooi reclamepamflet voor Vivaldi dat Devos hier neerschrijft. Zijn politieke keuze zou als verslaggever eigenlijk neutraal moeten zijn, maar daar slaagt hij niet in, of wil daar niet in slagen. Manipulatie van het volk, uiterst belangrijk in linkse kringen.