Christian Brückner en Maddie McCann.
Volledig scherm
Christian Brückner en Maddie McCann. © BILD/EPA

Duits gerecht heeft nog altijd geen hard bewijs tegen Maddie-verdachte: “Er ontbreken nog stukjes van de puzzel”

Het Duits gerecht heeft nog altijd geen ‘smoking gun’ tegen Christian Brückner (43), de hoofdverdachte in de verdwijningszaak van de Britse peuter Madeleine McCann. Dat zegt Hans Christian Wolters, de Duitse procureur die belast is met de zaak. “Er ontbreken nog stukjes van de puzzel”, klonk het in een interview met de Portugese televisiezender RTP.

7 reacties

  • Karin Caignau

    4 jaar geleden
    Van in het begin heb ik steeds gedacht, dat er in opdracht is gehandeld. Met de info die er vanaf dan steeds bijgekomen is, wordt ik alleen maar gesterkt in mijn standpunt. Bruckner heeft trouwens zelf gezegd aan zijn vriend, als we de media mogen geloven, na het bewuste telefoongesprek dat hij een rotklus moest gaan opknappen.
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Ze gaan daar de weg op zoals hier indertijd alles veel te laat in gang geschoten de juiste middelen niet gebruikt en Maddie zal nooit gevonden worden zolang die kerel zwijgt en niet krijgt wat hij wil
  • Vetmuylle Gerda

    4 jaar geleden
    Herinner je Joran van der Sloot : bekend een moord in een tv-programma de moord op Natalee Holloway op Aruba op 30 mei 2005, haar lichaam werd nooit gevonden : geen lichaam = geen moord. Case closed.
  • Jozef Luyten

    4 jaar geleden
    Maar ja hans over n maand was het alle dagen over maddie via Duitse politie nu in de doofpot zoals de bende ik lees juist dat de politie gene helecopter wilde inzetten voor dat manneke dat nu verdwenen is in Antwerpen en weet je het nog vanquigneborg burgemeester van kortrijk zijn vader was 15 minuten verdwenen en direct n helecopter van de politie maar voor de gewone man niks en dat zal zo altijd blijven
  • Philippe Schotte

    4 jaar geleden
    Zolang het lichaam van Madeleine niet gevonden wordt zal onderzoek nooit de dader aanhouden .