ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Bijna helft van bewoners in woonzorgcentrum in Moeskroen test positief

Bijna de helft van de zeventig bewoners van het woonzorgcentrum Dusollier in Moeskroen heeft positief getest op het coronavirus. Dat blijkt nadat alle bewoners en medewerkers onderworpen werden aan een test. Op de resultaten van de medewerkers is het nog wachten.

4 reacties

  • Kris Leynen

    4 jaar geleden
    @ Jan. Dus zorgverleners mogen geen leven hebben en moeten zich voor hun onderbetaalde job isoleren van eigen kinderen en familie, zodat ze nog eens een applaus mogen ontvangen als waardering.
  • carine poelman

    4 jaar geleden
    Duidelijk bewijs dat het virus aan het afzwakken is. Maar ja als van ranst het niet zegt is het niet waar.
  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Alweer vergeten: Frigo voeding tevens covid-19 mogelijk langer houdbaar houdende! Zorgpersoneel en bezoekers hun best doende.. andere wegen steeds mogelijk! Technische bijstand aan herstellingen een andere mogelijkheid. Onderhoud, kuisploeg..om er enkele meer te noemen. Het is niet zwart en wit mogelijkheden, eerder een grijze brei waar covid in schuilen kan.. Bloementuiltje in plasticfolie? En de verspreiding mogelijk..
  • Jan vanderwallen

    4 jaar geleden
    Hier gaan we weer. Het zorgpersoneel moet opletten, ze zijn met een zeer kwetsbare groep bezig. Van de bezoekers neem ik aan dat ze hun naasten niet willen besmetten.