NASA
Volledig scherm
© NASA

NASA deelt verbluffende foto van Jupiter

Wetenschappers zijn in de wolken over een foto die ruimtelescoop Hubble vorige maand heeft genomen van Jupiter. NASA liet het kiekje van de gasplaneet vrijdag los op de wereld via Twitter.

8 reacties

  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    Met onderzoek van onze planeten kunnen we enorm veel te weten komen over het functioneren van onze eigen aarde. Het is dus helemaal geen geld- of tijdverkwisting, zoals sommige kortzichtigen (letterlijk dan) wel eens beweren.
  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    Joris,uitbreiden van heelal: er zijn 3 mogelijkheden,open heelal zal oneindig blijven uitbreiden,gesloten heelal zal op zeker moment terug in elkaar klappen onder eigen zwaartekracht (proces van 50 tot 80 miljard jaren) of een vlak heelal dat trager zal uitdeinen,maar eveneens oneindig.
  • Yves Steenssens

    4 jaar geleden
    Nog steeds heeft men geen wetenschappelijke verklaring voor" oog van Jupiter" onze grootste gasplaneet - Joris u hebt gelijk wat Einstein betreft tot de bewijzen kwamen en hij er ruiterlijk voor uitkwam - Georges Lemâitre (Belg) overigens later bevriend met Einstein kwam "als eerste" tot deze conclusie .
  • Joris Vanderaert

    4 jaar geleden
    Dick De Zeure, niet gelezen dat er mogelijk sporen van leven gevonden zijn op Venus, net een planeet waar men van dacht dat daar onmogelijk leven kan zijn? Wie niet onderzoekt omdat hij alles al denkt te weten moet vooral vér weg blijven van wetenschappelijk onderzoek. Het is niet door domweg dingen aan te nemen dat de wetenschap vooruitgang boekt. Zelfs Einstein zat er dik naast toen hij weigerde te geloven dat het heelal uitbreidt. Tot eindelijk anders bewezen werd.
  • Hugo vanderoosbeek

    4 jaar geleden
    Misschien is het verstandiger om onze eigen planeet zo intens en opmerkzaam in de gaten te houden, desnoods bij te sturen en, jawel, te delen...