.
Volledig scherm
. © Sea Eye

Reddingsschip pikt 133 Libische vluchtelingen op uit overvolle bootjes in Middellandse Zee

Een reddingsschip van de Duitse hulporganisatie Sea-Eye heeft op de Middellandse Zee 133 migranten opgepikt. Ze waren vanuit Libië in overvolle bootjes op weg naar Europa.

10 reacties

  • Ria Goudaert

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat Europa hier iets aan doen, en zijn buitengrenzen echt sluiten voor deze toestanden ? Europa zit zelf met zware crisis door corona, en kan dit er niet meer bij hebben. Er zijn in het Afrikaans continent veilige landen genoeg waar deze mensen terecht kunnen, sorry, dit klinkt hard, maar zo is het nu eenmaal. Europa kan geen continent erbij hebben !! Stuur ze terug, want dit is duidelijk genoeg dat dit georganiseerd is door bendes !! Haal als die zogenaamde reddingsschepen en NGO's weg
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Europa moet eisen dat deze vluchtelingen in een Afrikaanse havenstad worden afgezet of dat de boot verbeurd verklaard wordt en vernietigd. Dit zijn geen reddingen dit is mensen smokkel. Als ze helpen om uit het zicht van reddende kustwacht boten te blijven.
  • Ronald Beintema

    4 jaar geleden
    Uitzoeken wat het eerste veilige land is geweest waar men doorheen is gereisd en hen daar terug naartoe brengen! Dit met terugwerkende kracht van een aantal jaren.... Idem geen paspoorten en visums meer verstrekken! Dat is de enige oplossing om dit te stoppen!!!
  • Ronald Beintema

    4 jaar geleden
    Men MOET ermee beig gaan uit te zoeken wat het eerste veilige land is geweest waar men doorheen is gereisd! Daar terug naartoe brengen is de enige oplossing, omdat men daar al veilig was! Dan houdt het vanzelf op!!!
  • Dirk Vantorre

    4 jaar geleden
    Dat zijn super professionele redders. Zonder noodsignaal op de middellandse zee vinden ze mensen in nood.