De Land Rover Defender behoort tot de minst afschrijvende auto's volgens een Britse consumentenorganisatie.
Volledig scherm
De Land Rover Defender behoort tot de minst afschrijvende auto's volgens een Britse consumentenorganisatie. © WhatCar

Deze auto's zijn na drie jaar nog het meeste waard

AutoBen je op zoek naar een auto die na drie jaar het minste van zijn waarde heeft verloren? Deze modellen behouden volgens de onafhankelijke Britse consumentenvereniging WhatCar het best hun waarde.

11 reacties

  • Luc Beeten

    4 jaar geleden
    Wat een comedy is dat hier? Een tijdje geleden stond de land rover nog bestempeld als de minst betrouwbare en slechtste auto,nu blijft deze zijn waarde het beste houden....1.je moet er geluk mee hebben en 2 het is en blijft een verliespost.
  • Bert De Bruin

    4 jaar geleden
    "Hoewel de Britse automarkt afwijkt van de Belgische markt, geeft deze top 10 toch een aardige indicatie." vraag aan deze journalist eens hoevaak en hoeveel hij van deze auto's op de belgische wegen ziet rijden.
  • Wijnegem Antwerpen

    4 jaar geleden
    paar jaar geleden een citroen c1 nieuw gekocht rond de 8000 euro en na drie jaar voor 5000 euro verkocht. 3000 of min. 30.000 euro verlies is een groot verschil en mijn vrouw is ook overal geraakt hoogstens 10 minuten later als je je aan de regels houdt natuurlijk.
  • Jan Peau

    4 jaar geleden
    Na 3 jaar toch een heel groot deel van de centjes weg. Het gaat over elitaire, exclusieve auto's dus is het hele artikel flauwekul.
  • pieter Van Ceunebroeck

    4 jaar geleden
    Bij mij gaat het om geld. Het zijn allemaal peperdure auto’s dus verlies je een zak geld. Een gewone auto zal mss iets minder dan de helft waard zijn (als je goed zoekt anders betaal je meer) maar je verliest dus veeeel minder geld. En volgens mij is die Renault alpine de beste oplossing. In het echt vragen ze veel meer dan die 55procent!