MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. © BELGA

Georges-Louis Bouchez: “Sophie Wilmès wordt premier van de volgende regering, daar ben ik zeker van”

In een interview met Humo laat MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez zijn licht schijnen over de afgelopen maanden vol politieke impasse en de nakende regeringsvorming. “Sophie Wilmès wordt premier van de volgende regering, daar ben ik zeker van”, klinkt het vol zelfvertrouwen.

73 reacties

  • Bert De Bruin

    4 jaar geleden
    Hoe kan in een democratie de regering bestaan uit enkel de verliezende partijen van de verkiezingen. Ofwel neemt men zijn burgers dan niet serieus ofwel zijn het zeer domme burgers als deze hier niet tegen in opstand komen.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Vroeger gingen politici met hun vijand een pint drinken en erna was alles koek en ei. Vandaag is de media een enorme vijand, waarom moest Bouchez geïnterviewd worden als het heel goed geweten is dat dit de onderhandelingen kan schaden? Bouchez heeft in feite zijn eigen mening gezegd, maar ook BDW gaf die in nog veel sterkere bewoordingen en afbraak nog eens erbij.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    MR torpedeert 'vivaldi' nadat OVLD eerder 'paarsgeel' torpedeerde. Weten de liberalen nog wel wat ze willen?
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    De vorige regering was een kibbelkabinet, deze regering is al in staat van oorlog voor ze een regering gevormd hebben. En dat gaat ons land regeren? Alstublief, zeg...
  • Kim Pennoit Plasschaert K

    4 jaar geleden
    Waar blijven die verkiezingen!? Laat mensen toch gewoon thuis stemmen (wie kan) er zijn toch inlog systemen genoeg: digitale kaartlezer, iets me...