Ricca feliciteert Krmencik met zijn knappe goals aan de Gaverbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricca feliciteert Krmencik met zijn knappe goals aan de Gaverbeek. © Belga

Onze watcher stelt vast dat Club rijker is dan gedacht: “Waarom kopen als je kampioenenploeg kan overtuigen te blijven?”

Club BruggeNul. Zes. En dat niet eens op volle sterkte. Welke ploeg in België heeft kwalitatief zo’n brede kern als Club Brugge? Zegt u het maar...

4 reacties

  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Patricia heeft een punt. Mede door Corona is er geen interesse in de spelers van club, anders waren Dennis en Diatta al weg. Ze zijn zeker nog sterk genoeg om met deze ploeg de titel te nemen, al hoop ik als Rsca supp natuurlijk van niet. Opleiden en verkopen is idd de toekomst, beetje waar Rsca nu reeds 1,5j aan werkt.
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Akkoord met Erwin. Ofwel zelf opleiden ofwel jonge talenten kopen en op hun hoogtepunt verkopen. Goede scouting levensbelangrijk. Af en toe geluk hebben ook.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Patricia we zijn nu niet de kelder maar we zitten samen met Nederland, Zwitserland, Denemarken onder de absolute toplanden met het verschil dat in andere landen veel hogere lonen worden betaald zodat we geen echte topspelers meer kunnen halen. Zelf opleiden wordt de toekomst.
  • Patricia Moyaert

    4 jaar geleden
    Overtuigen om te blijven? Als op geen enkele speler een bod gedaan wordt door een ploeg uit een buitenlandse competitie, dan weet je wel hoe sterk ze zijn. De pintjesliga in de kelder van Europa.