BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ivan Leko kent moeilijke start bij Antwerp, waar fans naam van Bölöni zelfs (even) scanderen: “We hebben tijd nodig”

AntwerpAls de fans beginnen roepen om mensen die er niet meer zijn en vragen om het ontslag van de trainer, dan weet je dat het stinkt. In die fase is Antwerp FC beland. Gelukkig voor Ivan Leko kon zijn ploeg na een 0-2-achterstand alsnog een puntje redden. Die comeback verdoezelde iets, maar ook weer niet alles.

7 reacties

  • Jan Rottiers

    4 jaar geleden
    Tijd nodig ? Die krijg je niet man ! Dan moet je de beloften trainen.
  • OLIVIER LAUWERS

    4 jaar geleden
    Het probleem in deurne is de mentaliteit, denken een topclub te zijn, maar ze zijn het totaal niet, ze zouden in deurne beter een voorbeeld nemen aan de buren uit Antwerpen.
  • Eric Camps

    4 jaar geleden
    Wijs niet alleen naar de trainer! Het is een ketting die soepel moet werken. Een ander spelsysteem heeft tijd nodig. Zeker met dezelfde spelers en dat is een beslissing die boven Leko genomen werd, lees bestuur. Het is net hetzelfde als de politiek. Niemand laat het achterste van zijn tong zien. Hopelijk draait de wind in ons voordeel. CYR
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Heeft hij , Leko nietgezegd dat hij Antwerp aanvallend ging laten spelen , ik erken mijn ploeg nietmeer , het is een rommeltje
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Welke sterkhouders, Danny? Bolat, Hoedt en Dino en dan heb je het gehad. Butez heeft nog geen fouten gemaakt. De 2 CV, inderdaad, daar knelt het schoentje, maar die moeten geen goals maken he. Middenveld en aanval zijn dezelfde spelers.