©  ISOPIX

‘You’-acteur Penn Badgley is voor het eerst papa geworden

Penn Badgley, bekend van onder meer Gossip girl en de Netflix-reeks You, is voor het eerst vader geworden. Samen met zijn vrouw Domino verwelkomde hij een zoontje op de wereld.

flb

Penn Badgley (33) en zijn vrouw Domino Kirke (36) verwelkomden al op 11 augustus hun eerste kind samen, maar dat is nu pas bekendgeraakt. Het is wel nog niet geweten hoe de zoon van de acteur en zijn vrouw heet.

Via sociale media liet Domino wel weten dat het goed gaat met de kleine spruit. Ze deed dat met een enigszins ongewone afgedrukte foto van haar placenta. In februari maakte het stel bekend dat er een kindje op komst was, nadat Domino eerder twee miskramen had gekregen.

Voor Badgley is het zijn eerste kind. Kirke heeft al een twaalfjarige zoon met haar ex Morgan O’Kane. Het koppel ontmoette elkaar in 2014 en trouwde drie jaar later. Hij had eerder een relatie met Gossip girl-collega Blake Lively.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer