Groen-voorzitter Meyrem Almaci.
Volledig scherm
Groen-voorzitter Meyrem Almaci. © BELGA

Groenen roepen Vivaldi-partijen op onderhandelingen te hervatten

Groen en Ecolo roepen de andere vijf partijen die zich ertoe bereid verklaard hebben een regering te proberen vormen op om "de onderhandelingen zo snel mogelijk te hervatten". De gesprekken werden zondag afgebroken, naar verluidt uit onvrede met de houding van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. Maandag om 12 uur worden de zeven partijen weer rond de tafel verwacht.

106 reacties

  • Marc Steyaert

    4 jaar geleden
    De mensen zouden moeten weten dat op groen stemmen veel geld zal kosten enz
  • Rene Van Roosbroeck

    4 jaar geleden
    Ja Groenen jullie willen o zo graag mee regeren en ons opzadelen met allerhande belastingen bedankt de kiezers hebben deze Vivaldi niet gekozen, nieuwe verkiezingen nu. Joanna Seykens
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Walter De Vuyst, in Mechelen komt de rekening wel voor de volgende generatie. Als de Blauw Groene projectjes voltooid zijn, staan er geen bomen meer in Mechelen waar centen aan groeien, letterlijk en figuurlijk.
  • Hans Van Bael

    4 jaar geleden
    De Vlaamse kiezer wordt hier gewoon uitgelachen en zoals sommige hier zeggen laat ze eens mee aan de macht komen , wel die hebben zeker agalev niet meegemaakt ! Nieuwe verkiezingen is en blijft de enige oplossing !
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    En ik roep GROEN op om de stem van de kiezer te respecteren. GROEN betekent extra belastingen voor de middenklasse en zeer open grenzen.