Prins Andrew
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew © EPA

Miljoenen verduisterd, prostitutie en een agressieve hond: ook deze royals botsten al tegen de arm der wet

RoyaltyDe FBI wil de Britse prins Andrew dringend aan de tand voelen over zijn relaties met pedofiel Jeffrey Epstein en de voormalige Spaanse koning Juan Carlos leeft in ballingschap. De twee royals zijn met een rotvaart van hun sokkel gedonderd, al zijn ze lang niet de eerste koninklijke figuren in het vizier van het gerecht. Van vrij ‘onschuldige’ steekpenningen tot een moordproces: ook deze gekroonde hoofden zijn allerminst heilige boontjes.

4 reacties

  • Ronald Van Beneden

    4 jaar geleden
    De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een huis had, willen de logboeken van zijn vier helikopters en drie vliegtuigen inzien. Zijn rijke en machtige vrienden zijn nu in paniek, schrijft de Daily Mirror. De minister van Justitie van de Amerikaanse Maangdeneilanden, Denise George, wil naast de passagierslijsten ook eventuele notities ontvangen die de piloten hebben gemaakt of meldingen van verdacht gedrag.
  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Natacha verpoort, welke daden van Trump de slechtste en gevaarlijkste President ooit gelukkig nog 43 dagen en hij kan richting gevangenis waar hij thuis hoort. Heeft NIETS gedaan in 4 jaar....
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    Idd Robert, koningshuis moeten opgedoekt worden! Dat is niet meer van deze tijd! En geef ons een president en liefst iemand als Trump! Geen woorden maar daden!
  • Robert Swillen

    4 jaar geleden
    Dit weten wij al jaren dat de koningshuizen blijven bestaan om hun te verrijken op kosten van hun volk en niet gestraft worden. En worden gesteund door hun regeringen en Europa.Schaf deze instellingen af, want de bevolking wordt al genoeg bestolen .