Remco Evenepoel
Volledig scherm
Remco Evenepoel © Photo News

Remco Evenepoel: “Dat renners van 22 jaar de Tour winnen, is motiverend”

Tour de FranceOok Remco Evenepoel (20) heeft met grote ogen gekeken naar de prestatie van Tourwinnaar Tadej Pogacar. De 22-jarige Sloveen won de Ronde van Frankrijk na een ware krachttoer in de slottijdrit. En dat één jaar na de triomftocht van Egan Bernal (23), eveneens een generatiegenoot van Evenepoel. “Dit werkt motiverend”, vertelt het toptalent van Deceuninck-Quick.Step aan de RTBF. 

4 reacties

  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Een prachtige laatste tijdrit van Pogacar , bergop met zo een groot verzet en op die leeftijd , nog nooit eerder meegemaakt . Als Remco dat ook zal kunnen zitten we goed !!
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    Frank Waeghe en waarom niet ? om zelf in de aanval te gaan en met 6 jumbo,s in zijn wiel om zichzelf murv te rijden ? Hij koos het idiaal moment van man tot man en de beste won. Zo simpel was het
  • Frank Waeghe

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk, onder de indruk,... ja die man heeft de tijdrit gewonnen maar de vorige dagen was het toch heel wat minder. Een leuke tour, een prachtige tijdrit, altijd een terechte winnaar. Maar groots, ongelooflijk, effe serieus blijven he. Als je zo top bent moet je niet wachten tot de voorlaatste dag.
  • Len Faict

    4 jaar geleden
    21 jaar ,maar evengoed is geen ritwinnaar maar wel voor bergetappes en misschien enkele sprint zeges.