Een beeld uit 'Cuties'
Volledig scherm
Een beeld uit 'Cuties' © Netflix

Franse minister verdedigt “geseksualiseerde” film ‘Cuties’

FilmDe Franse minister van cultuur heeft de Netflix-film ‘Cuties’ verdedigd, die kritiek krijgt omdat het jonge kinderen zou seksualiseren. De 73-jarige Roselyne Bachelot zegt dat de bekritiseerde delen van de film uit de context zijn gehaald.

4 reacties

  • Melina De Baerdemaeker

    4 jaar geleden
    Typisch Wist het dat het zover ging komen. Ik moet dat niet hebben om naar te kijken ik kijk echte tv veel liever de series die ze nu maken draait enkel nog om sec naakt en inderdaad zelfs kinderen die ze al dingen laten doen die niet horen. Pff zo een wereld waar is mooie tv veel te weinig te zien.
  • Jonathan Wouters

    4 jaar geleden
    Ik heb de beelden in deze krant kunnen bekijken. Zij die dit verdedigen, de ministers en de mensen hieronder, moeten eens goed nadenken. Een vreedzaam debat aanwakkeren over wat? De beelden zijn er zwaar over. Wil men pedofilie tolereren? Kinderen moeten kinderen blijven en dienen niet als lustobject voor smeerlappen.
  • Alain Provist

    4 jaar geleden
    Wat voor kleingeestige mensen lopen hier toch rond op deze aardbol, zo extreem reageren op alles, als ze maar drama kunnen veroorzaken. Zolang ze maar een reden hebben om aandacht te verkrijgen op social media gaan ze over lijken.
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Weet je, op het pleintje in het dorp dansen meisjes van 10 tot pakweg 15 ook zo. Voor hen zijn het danspasjes, niet meer, niet minder.