BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Waarom haalde oom van Ilias simkaart uit gsm? En waarvoor huurde hij opslagloods?

Benyamine E.M., de lievelingsoom van de 12-jarige Ilias Chahdi uit Mortsel, is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van de ontvoering van zijn neefje. Zelf ontkent hij dat hij Ilias heeft gekidnapt, en beweert hij dat hij ‘gewoon’ samen met de jongen wilde gaan kamperen. Iets wat de speurders op dit moment maar moeilijk kunnen geloven. Want waarom haalde hij dan de sim-kaart uit zijn gsm? En waarvoor huurde hij een opslagloods?

0 reacties

  1. Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijsminister
    88

    Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijs­mi­nis­ter

    Heel wat partijen azen op de post van de toekomstig Vlaams minister van Onderwijs. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zegt woensdag het “domein opnieuw in handen” te willen nemen en kijkt bijvoorbeeld in de richting van voormalig onderwijsminister Hilde Crevits. Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever mag Ben Weyts zichzelf opvolgen “als hij maar zijn broek aanhoudt”. Dat zeiden ze op een onderwijsdebat van de Directiecommissie van het Katholiek Basisonderwijs (DCBaO) in Antwerpen.
  2. Drie dagen na FAROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkrachtte in haar huis

    Drie dagen na FA­ROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkracht­te in haar huis

    De man die begin maart een vrouw van 69 bij haar thuis in Sint-Niklaas heeft overvallen én verkracht, is opgepakt. Hij wordt vandaag nog voor de onderzoeksrechter geleid. Afgelopen zondag verspreidde de politie bewakingsbeelden van de man in ons opsporingsprogramma FAROEK, te bekijken hier op HLN. De speurders benadrukten toen hoe belangrijk het is dat de man snel gevat zou worden: “Hij is zeer gevaarlijk. Hij zei dat hij dit moest doen van de stemmen in zijn hoofd.”