©  AP

Aston Villa begint seizoen zonder geblesseerde Bjorn Engels met zege tegen Sheffield United

Aston Villa is goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Het versloeg maandagavond Sheffield United met 1-0.

De bezoekers moesten al na twaalf minuten met tien verder na de uitsluiting van John Egan. Bovendien miste ploegmaat John Lundstram nadien een strafschop. Iets voorbij het uur bezorgde Ezri Konsa met een rake kopbal de thuisploeg de volle buit.

Björn Engels ontbrak in de selectie. De centrale verdediger sukkelt met een dijblessure maar staat dicht bij een rentree.

Voor Aston Villa was het de eerste competitiematch van het seizoen. Het duel van de openingsspeeldag, op het veld van Manchester City, werd uitgesteld om de Cityzens na hun Europese zomer wat extra rust te gunnen. Kevin De Bruyne en co spelen maandagavond hun eerste match op het veld van Wolverhampton.