Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Sheriff met bazooka: een portret van Michel Claise, de man die Patrick De Koster in de cel hield

Belgisch voetbalPatrick De Koster heeft vandaag na drie weken de cel verlaten, veel later dan verwacht. De makelaar van Kevin De Bruyne is de zoveelste in de rij van topfiguren uit het Belgisch voetbal die onderzocht worden door dezelfde Brusselse onderzoeksrechter: Michel Claise (64). Diens Leitmotiv: “Zouden we niet stoppen met het geld alleen uit de zakken van de werkende mens te halen, en jagen op het vuile geld?” Een portret van de man.

7 reacties

  • Piet Bol

    4 jaar geleden
    Wie zijn gat brand moet op de blaren zitten. Dat geld ook voor door het rode licht te rijden voor iedereen. Die man doet enkel zijn werk waarvoor hij betaald wordt van onze belastingen. Mag het ?
  • Peter Van Dooren

    4 jaar geleden
    Die zou politieker moeten worden of hoofd van de belastingdienst!
  • rosita de weirt

    4 jaar geleden
    De wereld zou beter zijn als er meerdere waren als deze persoon,ik zou zeggen, Michel doe zo voort
  • Willy De Gieter

    4 jaar geleden
    Exact wat die mannen doen:jagen op fraude. En dan komt het niet tot een proces maar tot een afkoopsom. Die vele malen minder is dan het gefraudeerde bedrag. Stel u de vraag wie dan de winnaar is, de staat of de fraudeur.
  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    een wijs man die zegt dat ze de gewone man met rust moeten laten , dat ze inderdaad op die dat sjoemelen jagen want daar zit het grote geld.