screenshot
Volledig scherm
© screenshot

“Niemand is ziek!”: vrouw zonder masker treitert klanten met ‘babystemmetje’ in winkel

Covid-19“Ga je de winkel verlaten? Ben je bang? Je moet weglopen!” Dat werpt een vrouw zonder mondmasker treiterend voor de voeten van een andere klant in een Canadese winkel. De vrouw stelt dat heel de coronacrisis een hoax is, en dat er “niemand ziek is”. Met een hoog stemmetje spreekt ze andere klanten smalend aan, alsof ze tegen een baby spreekt.

9 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Bij het zien van dergelijke filmpjes kan je alleen maar hopen dat we getroffen worden door een virus dat nog veel straffer is dan corona. De mensheid in zijn geheel is aan het versukkelen. Deze mevrouw is het zoveelste bewijs dat we als soort onze beste tijd duidelijk achter ons hebben liggen.
  • Roger Kerhove

    4 jaar geleden
    Al de mensen die weigeren en mondmasker te dragen of zich niet houden aan de Corona regels , niet beboeten gewoon paspoort inlezen en bij ziekt de volledige som laten ophoesten van de behandeling. Wij de gemeenschap moet niet opdraaien voor zulke personen , bestraf ze zo misschien gaan dan even verder nadenken.
  • Enrique Nanderlues

    4 jaar geleden
    een mening is mooi, maar hou ze aub voor uzelf, en volg gewoon de richtlijnen. Zeker als je ze op zo'n onbeschofte manier brengt, zal je nooit bereiken wat je wil.
  • Daan Roos

    4 jaar geleden
    Simpele mensen zijn niet gevaarlijk, alleen simpele die denken verstandig te zijn.
  • San Pauwels

    4 jaar geleden
    Misschien heeft die vrouw nood aan therapie en/of dient ze opgenomen te worden in de psychiatrie? Mocht ze toch volledig bij zinnen zijn, dan geeft men haar beter een boete en/of werkstraf. Laat haar ook de (ziekenhuis)kosten maar betalen, mocht ze in het ziekenhuis belanden. En als ze verantwoordelijk voor andere besmettingen: idem dito.