Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hebt u nog vragen na de Veiligheidsraad en de nieuwe maatregelen? Stel ze hier

De Nationale Veiligheidsraad heeft de coronamaatregelen enigszins versoepeld: de algemene mondmaskerplicht gaat op de schop, net als de verplichte bubbel van vijf. Heb jij nog vragen over de nieuwe maatregelen? Stel ze in het formulier hieronder, dan beantwoorden wij de belangrijkste vragen.

17 reacties

  • johan ruell

    4 jaar geleden
    Dit wordt voor velen een nationale ramp. Voor wie niet ziek wil worden: blijf thuis en kom zo weinig mogelijk in contact met anderen. Ga éénmaal per week winkelen met je mondmasker aan en praat niet. Dan heb je een goede kans om het te overleven. Dat is hetgeen ik probeer te doen. Ga eens sporten/lopen in het bos of platteland en alleen als je toch wilt buitenkomen. Allen met veel sociale contacten zullen het krijgen.
  • Jeroen Deschrijver

    4 jaar geleden
    Maggie heeft het daarstraks gezegd, je kan alles wat de doen bekritiseren. En ja, Maggie heeft voor een keer gelijk. Niemand begrijpt ook maar een letter van hun logica.
  • Nathalie Hansen

    4 jaar geleden
    Goede beslissing ! Nu neemt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. 1,5 meter afstand en die maskers weg van mijn part. Die zijn vele ongezonder , we hebben recht op verse frisse lucht! En iedereen die te dicht komt direct op zijn distance wijzen!!
  • An Vanden Bossche

    4 jaar geleden
    Hoe zit het met trouwfeesten en recepties?
  • Michel Oyen

    4 jaar geleden
    Snel verkiezingen dan kunnen mensen met een hart voor de bevolking de gepaste regels invoeten om covid te bestrijden