Guy Cox van brasserie Excelsior  bereidt zich voor op een winterterras voor zijn klanten om het slechte voorjaar goed te maken door de coronalockdown.
Volledig scherm
Guy Cox van brasserie Excelsior bereidt zich voor op een winterterras voor zijn klanten om het slechte voorjaar goed te maken door de coronalockdown. © Florian Van Eenoo Photo News

Bij slecht weer op café? Vlaanderen wordt groot winterterras

Vlaanderen wordt één groot winterterras - tenminste, als het van de cafébazen afhangt. “Met ons winterterras kunnen we 80 mensen extra ontvangen. Buiten bovendien, want dat vragen de klanten zélf”, zegt Guy Cox van Brasserie Excelsior in Brasschaat. 

14 reacties

  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    De horeca mensen mogen ook eens uitmaken hoe ze hun bedrijf boven water moeten houden niet ?
  • Josefien Segers

    4 jaar geleden
    En dan die stadsmensen maar zagen dat auto's teveel CO2 uitstoten..
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Zij die in de winter op een terras willen zitten moeten het maar doen zonder verwarming. Maak van uw cafés een winddichte overkapping door vensters en deuren wagenwijd open te zetten (ook zonder verwarming uiteraard !)
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Een zeer goed idee en de verwarming lekker erbij de horeca moet blijven bestaan want jobs zijn ook belangrijk blijkbaar voor vele hier niet denken alleen aan milieu als de aarde is geschapen door die daarboven zal hij wel weten hoe de mens er mee moet omgaan
  • Wim Dhondt

    4 jaar geleden
    Gelukkige hebben we nu nog kernenergie want als de zon onder is, en iedereen begint te koken zou het wel eens kunnen dat de terrasverwarming de K watt teveel is.