Gert en James op het dek van de Evanna, die na drie weken in Blankenberge weer in Antwerpen ligt aangemeerd. "Dit voelt als thuiskomen, maar zo'n uitstapje is voor herhaling vatbaar."
Volledig scherm
PREMIUM
Gert en James op het dek van de Evanna, die na drie weken in Blankenberge weer in Antwerpen ligt aangemeerd. "Dit voelt als thuiskomen, maar zo'n uitstapje is voor herhaling vatbaar." © vier

Strijd om de kijker is harder dan ooit voor Gert en James, maar: "Naakt rond het MAS lopen, dat gaan we nog net niet doen"

TVNa 3 weken in Blankenberge is de Evanna terug thuis in Antwerpen. Tijd voor Gert Verhulst (52) en James Cooke (35) om de balans eens op te maken. Van het achtste seizoen 'Gert Late Night' - "Er is meer concurrentie dan ooit" - maar ook van het lot dat hun bedrijven tart. "Elke autorit naar de boot delen we onze miserie." 

9 reacties

  • Iris Debondt

    4 jaar geleden
    Ik vind het een leuk programma, maar ik kijk het niet omdat het net te laat is. Een uur vroeger starten is ideaal.
  • Marc Sierens

    4 jaar geleden
    Dit programma is meer dan uitgemolken tijd voor andere gezichten op tv.
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    Waarom steeds dezefde bootgasten ?? Dat is wel een grote kritiek. Natuurlijk moest VRT en de Vlaamse media de humoristisch quote van De Wever (oppositie voeren) er doorduwen als onfatsoenlijk. Het was eerder onfatsoenlijk dat deze humoristische quote gebruikt werd om NVA nog eens te treffen.
  • Valentin Valmont

    4 jaar geleden
    Heb enorm véél respect voor Gert Verhulst, maar zijn programma is intussen wat achterhaald. Als hij nood heeft aan nieuwe ideeën mag hij me altijd contacteren.
  • L.R. JANSSENS

    4 jaar geleden
    Wie verspilt zijn tijd daar nu aan?? 95% van de huidige programma's trekt nergens op,zowel vtm vtm2 vtm3 vtm4 enz. Waar is de tijd van de Schalkse Ruiters, Alles kan beter , Morgen Maandag en andere in de gloria's. Laat die echte programmamakers eens terugkomen inplaats van al die kinderachtige zever.