Aly Samatta, hier nog in het shirt van Racing Genk.
Volledig scherm
Aly Samatta, hier nog in het shirt van Racing Genk. © BELGA

Transfer Talk. Samatta op weg naar Fenerbahce - Stevige concurrent voor Alderweireld? - OHL haalt belofteninternational bij Leicester

3 reacties

  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Velen die bij Genk vertrokken later in de anonimiteit verdwenen. De paar die het wel maakten zijn bekend.
  • MARC VAN BUGGENHOUT

    4 jaar geleden
    Zoals met zovelen... Die jongen is gewoon over het paard getild en overroepen. Heeft gewoon goed gespeeld in Genk dank zij een goed draaiende ploeg waar iedereen zonder een vedettenstatus zijn werk en zijn rol goed heeft vervuld. De zogenaamde of zelfuitgeroepen "vedetten" van toen, wat is er van geworden ?
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Veel te plat voor de PL. Velen denken dit aan te kunnen maar in de PL moet ge super zijn om mee te kunnen, middelmaat is onvoldoende !
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen