Sevilla tijdens de training in de Puskas Arena.
Volledig scherm
Sevilla tijdens de training in de Puskas Arena. © EPA

Nieuwe biologische bom in het voetbal? Plaats voor 20.000 fans tijdens Europese Supercup: “Dit is experimenteren met mensen”

Buitenlands voetbalDe schrik zit er goed in. Tot 20.000 fans kunnen vanavond in de Puskas Arena de Europese Supercup tussen Bayern München en Sevilla bijwonen. En dat terwijl het coronavirus in Boedapest wild om zich heenslaat. Er wordt gevreesd voor een nieuwe biologische bom. Karl-Heinz Rummenigge, de baas van Bayern, is niet op zijn gemak: “Iedereen krijgt hier buikpijn van.” 

6 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Dit gaat mijn petje ruim te boven. Met je leven spelen om 22 potstampers aan het werk te zien. Waar is de overheid die dergelijke zaken toelaat ?
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    4 jaar geleden
    Speel dan gewoon niet en leg meteen uit waarom niet. Maar ja, de euro tekens in de ogen van de voetballei(ij)ders en clublei(ij)ders veroorzaken blindheid aan het Covid-19 virus. Binnenkort + 100000 besmettingen meer in D en ES. Een paar doden meer is toch geen probleem.
  • Jeroen Custers

    4 jaar geleden
    Procentueel gesproken zitten de Belgische voetbalstadions minstens even vol. Hier is ook vaak 1 op 3 plaatsen de toegestane capaciteit.
  • henri savelkoul

    4 jaar geleden
    De cijfers stijgennmaar voor koning voetbal tellen mensen levens niet
  • Anthony Descamps

    4 jaar geleden
    Moesten beide ploegen nu eens zelf verstek geven voor die wedstrijd... Dat zou pas een signaal zijn aan de corrupte Uefa-bobo's!