Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Streamz, Disney+ en Netflix: deze nieuwe series kan je nu bingewatchen

TVNu ook streamingdiensten Disney+ en Streamz in ons land gelanceerd zijn, kan je het aanbod aan films en series gerust immens noemen. Goed om onze avonden te vullen - zeker nu corona niet meteen van wijken wil weten -, maar ook de oorzaak van wat keuzestress. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij selecteerden alvast 15 nieuwe buitenlandse topreeksen op Netflix, Streamz en Disney+.  

13 reacties

  • William Lambrecht

    4 jaar geleden
    Vandaag nog naar steengoede film op Netflix gekeken. Elke dag nieuw aanbod. Play en Streams veel te duur. Ze hebben de mensen gelokt met een paar nieuwe series maar de rest is een dikke flop. En inzake techniek hebbe, ze nog veel te leren, of is het een poging van Telenet om ons nog wat lichter te maken en ons wat data aan te smeren ! Zal niet lukken !
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Ik heb streams+ in de plaats van Play More en ben best tevreden met het aanbod aan goede Vlaamse series. Aangezien ik nog zelden traditioneel tv kijk, heb ik ook Netflix. Terwijl moeder de vrouw wegdroomt bij haar "familie" of andere soap, kan ik mijn hart ophalen op mijn zenders, zonder die afstompende reclame, en op mijn eigen tv.
  • William Lambrecht

    4 jaar geleden
    Films en serie offline bekijken op tv met lightning kabel lukt niet bij streams, wel bij Netflix. Dus streams buiten, alleen nog Netflix, ook veel meer en betere films en series.
  • Raf Peeters

    4 jaar geleden
    Aan de app van Streamz is nog heel veel werk aan.
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Streamz heeft een paar leuke series en leuk voor Vlaamse dingen, maar daar stop het. Netflix, heel veel content, misschien teveel. Disney+ is leuk voor de kinderen, maar voor volwassenen, buiten Marvel en Star Wars niet veel soeps. Amazon Prime vind ik persoonlijk nog wel de betere, + je krijgt gratis verzending bij vele dingen. Wel beperkter aanbod dan in de US spijtig genoeg