Sir David Attenborough.
Volledig scherm
Sir David Attenborough. © AP

David Attenborough (94) verschijnt op Instagram en heeft in geen tijd bijna 3 miljoen volgers: “De wereld zit in de problemen”

Niemand minder dan sir David Attenborough is sinds donderdag te vinden op Instagram. De 94-jarige presentator en vaste stem van natuurdocumentaires van de BBC had binnen twee uur na zijn komst al ruim 530.000 volgers. Op het moment van schrijven is hij reeds vlot de 2,9 miljoen volgers gepasseerd.

13 reacties

  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    Alle respect voor dit David Attenborough die zelfs op zijn 94 nog aan vernieuwing doet. Wat dat betreft, een voorbeeld voor ons allen. Maar dat de wereld in gevaar is, dat is voor doemdenkers. Alles in het universum evolueert nu eenmaal en alle soorten verdwijnen uiteindelijk. Maar de wereld blijft bestaan.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Ik onderneem actie,zonnepanelen,geen vliegtuig,ga met de fiets werken,bijna energie neutraal huis.Ik ben de eerste om toe te geven dat ik nog veel beter kan,maar wat is het nut hiervan wanneer ik mijn buren zie die beiden elke dag met de bedrijfswagen iedere dag elk 100 km rijden om te werken,mensen 3 x per jaar het vliegtuig nemen voor de wintersportvakantie ,de zomervakantie en hun onmisbaar citytripje.
  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    Freddy Cardoen,de nadelen van zijn vliegreizen wegen niet op tegen wellicht miljoenen mensen die door zijn levenswerk veel zorgvuldiger omgaan met het milieu. Een omelet maken kan ook niet zonder eieren te breken.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Een heel levenswerk vol niet te evenaren ervaringen willen delen met de aardbewoners, daar kunnen mensen enkel heel dankbaar voor zijn.
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    En hoe is hij op al die continenten geraakt . Reken is uit de duizenden kilometers die hij gevlogen heeft hoeveel luchtvervuiling dat is .