Vlaams minister-president Jan Jambon. (10/09/2020)
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon. (10/09/2020) © Photo News

Vakbonden spreken Jambon aan: “Helden van vandaag mogen niet slachtoffers van morgen worden”

De drie vakbonden richten zich vrijdag via een krantenadvertentie aan Vlaams minister-president Jan Jambon. "Is ook Jambon een held?", klinkt de vraag nu komende maandag de Septemberverklaring op de agenda staat. "De helden van vandaag mogen niet de slachtoffers van morgen worden", aldus ACV, ABVV en ACLVB.

7 reacties

  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Jambon is compleet afwezig geweest tijdens deze crisis, heeft alleen wat geld uitgedeeld, gebuisd over de ganse lijn en dat is onze MP. Binnenkort, als er een nieuwe regering is, dan begint De Wever weer te brullen, iets wat hij al tien jaren doet zonder ook maar iets gedaan te hebben, buiten langs de kassa's gaan. Door hem is de regering gevallen enkel om de boel te verrotten dat heeft ons al miljarden gekost, binnenkort zit hij weer dagelijks in de media om de BV uit te hangen.
  • hugo bernaerts

    4 jaar geleden
    Jantje kan veel beloven, maar of hij zich dit ten gepaste tijde zal herinneren is maar de vraag
  • geert Verschelde

    4 jaar geleden
    In de zorg hebben ze harder moeten werken dan ze normaal doen, waarvoor mijn dank. Onlangs lag ik in het ziekenhuis voor een ingreep, en ik zag dat die zorgverstrekkers hard werken.
  • Carl Vangenechten

    4 jaar geleden
    Waarom kunnen slechts drie kleine partijen een vakbond hebben. De grootste partijen hebben er geen, Waarom niet? Rare democratie !
  • Kato De Cock

    4 jaar geleden
    Laat ons hopen dat hij dit serieus aanneemt en de mensen uit de zorg beloont (wat federaal al in orde is). Eens kijken wat Vlaanderen zal doen voor onze echte helden.