Marc Van Ranst en Erika Vlieghe.
Volledig scherm
Marc Van Ranst en Erika Vlieghe. © Photo News/Belga

LIVE. Erika Vlieghe, Marc Van Ranst en collega-experts gaan in zwijgstaking - WHO waarschuwt Europa: “Trends gaan verkeerde kant uit”

In de recentste periode van twee weken werden in ons land meer dan 150 besmettingen per 100.000 inwoners geregistreerd. Op één week tijd, van 15 tot en met 21 september werden dagelijks gemiddeld 1.476 besmettingen geteld, een stijging met 48 procent in vergelijking met de week daarvoor. Ook de ziekenhuiscijfers blijven stijgen. U kan alle ontwikkelingen over de coronapandemie volgen in dit liveblog.

205 reacties

  • Willy Bogaert

    4 jaar geleden
    MR en economen die weten het beter en hebben de kennis in huis ?????
  • Guido Maes

    4 jaar geleden
    Ik zou liever hebben dat jullie eens dertig dagen jullie mond zouden houden dat zou veel beter zijn voor veel mensen.
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Beste virologen.Mevrouw Pas(Vlaams Belang) is terecht boos dat de WHO "haar kat" naar de Kamer heeft gestuurd!Waarschuwen is gemakkelijk.Iedereen kan met een microfoon vanop een balkon roepen maar hun plichten nakomen is wat anders.WHO is een maat voor niks.Vet betaalde postjes.Meer niet.
  • Etienne Goedertier

    4 jaar geleden
    Waarom vraag je een mening aan virologen en epidemiologen, als je ze naast je neerlegt?
  • Dave Wils

    4 jaar geleden
    Ze zwijgen 2 dagen. De politiek heeft woensdag haar beslissing meegedeeld. Hoe willen ze precies dat de politiek beslissing neemt als ze enkel die mag nemen die de experten willen? Dus de politiek heeft niet de beslissing genomen die wij willen dan gaan we in de media wat huilen dat de politiek niet kan beslissen tot we maandag de beslissing krijgen die wij willen...