Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Getty Images

Ook zonder après-ski mogen wintersporters van skivakantie dromen: dit zijn de coronaregels per Alpenland

Skiplezier ja dat wel, maar zonder après-ski. Zo luidt het devies voor wintersporters in Oostenrijk. En ook in de andere Alpenlanden krijgen de coronamaatregelen voor een veilige skivakantie stilaan vorm. Mogen wintersporters dan toch stilaan beginnen dromen? Hoe zien de regels eruit per land? En wat als mijn skigebied rood kleurt? Wij zetten alles op een rij.

7 reacties

  • Jean Schepens

    4 jaar geleden
    wat sneu voor al die verdoken alcoholisten die hun (dag)dromen als het ware zien verdampen.NONKELJEAN
  • Victor Gijsbers

    4 jaar geleden
    Hopelijk blijven de feestvierders thuis, dan is het heerlijk rustig voor de echte liefhebbers van het skiën.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Wie gaat er nu op ski vakantie als sport en ambiance niet samen kunnen als je zomervakantie boekt zeggen ze toch ook niet op het strand mag je lopen maar in zee gaan kan niet?
  • bert bert

    4 jaar geleden
    geen apres-ski?dan gaat mijn gebuur NIET skieen
  • Kevin Van Ranst

    4 jaar geleden
    Is het mogelijk dit artikel open te zetten voor alle lezers, dus ook de niet-abonnees? Ik ben fervent (zit)skiër. Is het uberhaupt mogelijk om in 2021 op skivakantie te gaan vraag ik me af, zonder extreme maatregelen weliswaar. Ik wil niet gaan skiën als we overal een mondmasker moeten dragen, 1.5m afstand moeten houden, er geen après ski party mag georganiseerd worden (wij zitten altijd met een groep van 60 mensen samen in après ski bar nabij hotel. Als dit alles niet kan, dan geen vakantie