Assisen in tijden van Covid-19. Beschuldigde Mohamed Koukouh wenst niet gefotografeerd te worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Assisen in tijden van Covid-19. Beschuldigde Mohamed Koukouh wenst niet gefotografeerd te worden. © BELGA

Beschuldigde op assisenproces West-Vlaanderen vindt geheugen terug: “Een moment van colère. Van kwaadheid, omdat ik mijn geld niet kreeg”

“Ik nam Rita’s kleren uit de auto. In mijn andere hand pakte ik de schroevendraaier. Ik duwde ze allebei in één beweging in haar richting. Toen zag ik Rita weglopen. Ze riep: ‘Je hebt me gestoken.’ Het gebeurde allemaal zeer snel. Ik heb er niet over nagedacht. Het was een moment van colère.” Mohamed Koukouh (71) herinnerde zich aan het eind van zijn ondervraging gisteren plots weer wat er gebeurd is op de parking van de familierechtbank van Veurne. Tot nu toe verstopte hij zich altijd achter een black-out.

3 reacties

  • Spike Björk

    4 jaar geleden
    En nu heeft hij een goede uitleg gevonden, dat hij er eigelijk niet om heeft gedaan. Denkt hij nu werkelijk dat wij zo dom zijn dat we het geloven, maar ja onze rechters zijn van een ander niveau en aangesteld door de politiekers.
  • Judith Wouters

    4 jaar geleden
    Niet over nagedacht? Hij had een schroevendraaier in zijn hand, wie neemt dat nu mee als je op de rechtbank verwacht wordt ??
  • Luc Huyghe

    4 jaar geleden
    'Hij herinnerde zich PLOTS weer ...'. Komaan zeg, dit zijn dingen die hij steeds al aan het gerecht verklaard heeft.