Erika Vlieghe, Pierre Van Damme en Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Erika Vlieghe, Pierre Van Damme en Marc Van Ranst. © Belga, Bart Leye

Corona-experts in 'zwijgstaking': “Nu aan politiek om duidelijke signalen te geven”

Verschillende corona-experts gaan dit weekend in 'zwijgstaking'. Ze vinden dat de bevoegde politici te vaak weigeren om interviews over het coronabeleid te geven en dat ze zich te vaak achter hen verstoppen.

68 reacties

  • Marianne Fritz

    4 jaar geleden
    Een regering die er eigenlijk geen is, en die nog niets nuttigs of verstandig gedaan heeft.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Kunnen die virologen eens uitleggen waarom men in Zweden vrij kan rondlopen in de stad zonder mondmaskers, en daar veel minder besmettingen vast te stellen zijn? Of krijgen zij hier commissieloon op de verkoop van die mondmaskers? Wij houden ons gewoon aan de afstandsregels en vermijden de drukke plaatsen in de winkels en markten. Maar weigeren het mondmasker op straat en zeker niet terwijl wij fietsen.
  • Stijn Mertens

    4 jaar geleden
    @Marc Spandel : griepvirussen (influenza dus) en coronavirussen zijn heel erg verschillende verschijnselen. We mogen geen citroenen met ruitenwissers vergelijken.
  • jean pierre Tibermont

    4 jaar geleden
    Eindelijk een zeer wijze beslissing en nu de politici nog dan zijn we op de goede weg !
  • Monique Daele

    4 jaar geleden
    Daele Monique,ik heb wel respect voor de virologen,die zijn nog bekommert om het volk en de samengestelde regering om de economie.Resultaat,wij gaan moeten werken en 1u ontspanning om de elementaire behoeften (totale Lockdown)