Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Onze huissommelier proeft 25 goedkope wijnen van Aldi, Lidl, Spar en OKay: “Amper 2,30 euro voor een heerlijke wijn”

Septembermaand, wijnmaand: net als de grote strooien nu ook de kleinere supermarktketens Aldi, Lidl, OKay en Spar met scherpe prijzen en/of promoties op tientallen rode, witte en rosé wijnen. Wij pikten er de 25 opvallendste uit én schotelden die voor aan huissommelier Sepideh Sedaghatnia.

9 reacties

  • Guy Buyts

    4 jaar geleden
    Marqués de La Carrasca Gran Reserva - Heb ik gekocht, maar heel teleurstellend. Veelbelovende neus maar de afdronk gaat plat op de buik en op het einde blijft alleen zurigheid achter...ik snap haar aanbeveling totaal niet ,de overige 11 flessen gaan de gootsteen in.
  • Mathieu Vangerven

    4 jaar geleden
    Ik vind dat winkels die in België gelegen zijn ook een collectie van Belgische wijnen zouden moeten aanbieden.
  • Marc Vervaeke

    4 jaar geleden
    Ooit eens een gesprek gehoord in een supermarkt in de wijnrayon: "Als je hem graag drinkt, is hij goed".
  • Patrick Rasschaert

    4 jaar geleden
    @Marie Rose Van der Haeghen blijkbaar ken je niets van wijn. Als je de wijn in grote hoeveelheden koopt en zelf op flessen trekt kom je zeer goedkoop uit. Grootwarenhuizen kopen die flessen ook massaal in dus aan een spotprijs; En trouwens welke basiskennis heeft u tegenover één van de beste someliers? Het gaat hem trouwens ook over gewone wijnen en er is niemand die beweert dat ze het heeft over klassewijnen om te vergelijken.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    4 jaar geleden
    Heerlijke wijn voor amper 2,30 euro ? De fles en het stopsel kosten al zoveel , dus wat in die fles zit zal zeker niet te zuipen zijn. Tegenwoordig moet je minstens 20 euro uitgeven om een iets of wat goeie wijn te hebben .