Getty Images / VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images / VTM

Goedele (37) verliet haar man Raoul (39), maar heeft nu spijt en wil hem terug. “Je kan de gevoelens van je partner niet controleren”, zegt relatietherapeut Wim Slabbinck

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Goedele (37) heeft spijt. Uit elkaar gaan en dan pas beseffen hoe graag je de andere ziet: het overkwam haar. Ze voelde zich bedreigd toen haar man Raoul (39) om meer ruimte vroeg en zag de relatie uiteindelijk zo somber in, dat ze besloot er een einde aan te maken. Maar al een week nadat ze thuis vertrok, besefte ze: ik wil terug. Raoul denkt er intussen anders over, hij heeft de knop al omgedraaid. “Ben ik hem nu voor altijd kwijt?”, vraagt Goedele zich af. 

7 reacties

  • Rita Scialpi

    4 jaar geleden
    Echte liefde brengt terug bij elkaar ? Echt niet ! Als de ene persoon het weet dat hij of zij de ware is en één van de twee niet durft terug te vragen gaat één van de twee altijd met pijn zitten waarom de persoon is weggegaan. Elke relatie hoort te vechten maar tegenwoordig kennen ze dat niet meer , er blijft altijd iemand met pijn zitten.
  • Elie D'Hooge

    4 jaar geleden
    Vrijheid vragen om met andere vrouwen te mogen afspreken is toch iets heel anders dan vrijheid vragen om af te spreken met vrienden. Misschien was hij niet meer zo zeker van zijn relatie. Had beter daar eerst over gepraat.
  • Leen Demeyer

    4 jaar geleden
    Marc, de vraag van Raoul lijkt me toch een beetje verdacht. En ja natuurlijk zijn er ook vrouwen die te weinig ruimte geven. Maar geef toe, het klinkt wat dubieus... PS hij had veel beter ingestemd met het voorstel voor relatietherapie.
  • Leen Demeyer

    4 jaar geleden
    Marcel, kan ook veel pijn doen als iemand weggaat en pijn oprakelen.
  • Marc Vinck

    4 jaar geleden
    Veel vrouwen leggen meteen beslag op hun man. Ze willen dan ook dat ze moeten zijn en doen zoals zij willen. Mekaar een bepaalde vrijheid blijven gunnen is een absolute noodzaak. Daarom zal ik dit zsm op tafel brengen bij een eventuele nieuwe relatie. (21 jaar getrouwd geweest en nu terug vrijgezel)