BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Boze fans troepen samen aan hoofdingang Ghelamco Arena, Louwagie moet gemoederen bedaren

AA GentEen nieuwe nederlaag voor AA Gent. De vijfde al dit seizoen. Het vroege ontslag van Jess Thorup heeft geen zoden aan de dijk gebracht. De Gent-supporters zijn niet te spreken over de situatie en riepen na de wedstrijd Michel Louwagie op het matje.

4 reacties

  • Nadine Vanhellemont

    4 jaar geleden
    Ik begrijp dat De Witte tegen een "normale" competitie is zoals in alle andere landen. Dat hij de grote architect is van playoffs. De man van de G5 die niet tegen de "kleintjes" wil spelen. Hij kan er gewoon niet tegen winnen Hij en zijn companen maken het Belgisch voetbal kapot.
  • Michael Theunissen

    4 jaar geleden
    En gelijk hebben ze. Roef is een 2de klasse keeper en 35 mil zal je daar niet voor vangen. Bij de eerste goal gaat hij niet van de grond en bij de 2de gaat hij niet eens naar de grond. Maw; hij zag dat het doelpunten waren. Proficat aan diegene die hem aangetrokken heeft.
  • Teirlynck Luc

    4 jaar geleden
    Iedereen kan wel gefrustreerd reageren op trainers en bestuur maar als je met deze kern 0-3 achter komt tegen OHL ligt het duidelijk aan inzet en mentaliteit spelers , het bestuur heeft duidelijk veel geld uitgegeven aan spelers die het voordien goed deden bij vorige club plots passing , verdedigen en aanvallen ! Niks lukt nog
  • Andre Ooms

    4 jaar geleden
    Veel foute keuzes binnen het bestuur van AA Gent, goed bedoeld, maar slecht uitgevallen. Voetbal is een spel en daarbij hoort winnen EN verliezen en dat snappen ze daar niet. Winnen doe je niet door headhunting, maar op basis van spelplezier.