Bart De Wever.
Volledig scherm
Bart De Wever. © Photo News

De Wever: “Vlaanderen zal de facturen van Vivaldi betalen”

“Ik hou mijn hart vast voor de facturen die Vivaldi gaat maken en Vlaanderen zal ze betalen”. Dat zei N-VA-voorzitter Bart De Wever in VTM Nieuws. Hij voegde eraan toe dat zijn partij loyaal wil blijven aan het Vlaams regeerakkoord, maar dat het er “politiek niet zo fraai uitziet”. 

266 reacties

  • Daniel Vanrafelghem

    4 jaar geleden
    Ging het met de NVA dan zoveel beter zijn voor de Vlaamse burger ??? Als we kijken naar de voorgaande legislatuur beloofde het ook niet veel goeds ! Alles voor de rijken en bedrijven !! Een economie draait op de consumptie van de burgers, het kleinste kind weet dat. Doe maar verder met de Vlaming uit te persen, mijnheer BDW. Alles wat je afneemt van de bevolking, gaat niet naar de economie en dan mag je er zoveel geld inpompen als je wilt, de economie draait niet !!!!
  • Gaston Miar

    4 jaar geleden
    BDW kan het zeer goed uitleggen, maar dat is dan ook het enige.
  • Rik Van Steenkiste

    4 jaar geleden
    Vorige federale verkiezingen : NVA 16% en VB 12% van de stemmen, samen 28%. Volgens deze partijen is het niet democratisch dat de "meerderheid" niet gevolgd wordt bij het samenstellen van een nieuwe federale regering ...
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Schaf die jaarlijkse , voor sommige zeer riante subsidies af voor die partijen . De staatsschuld zal er wel bij varen , en de luxe wagens en feestjes , het misbruik voor sommige word verminderd .Het geld dat ze nu jaarlijks krijgen word ook betaald door diegenen die absoluut geen lid zijn van geen enkele partij, en dat is misbruik of zelfs corruptie van de belastingen . Dat is in strijd met de grondwet.
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Klopt ,met Nva in de regering zouden de Vlaamse ondernemers ,rijken en grote bedrijven minder betalen ,het verschil zouden de anderen ,werknemers ,kleine zelfstandigen en gezinnen moeten bijpassen !