David Goffin
Volledig scherm
PREMIUM
David Goffin © Photonews

Onze tennisexpert vindt dat Goffin moet bezinnen: “Op geen enkel moment een spatje revolte”

Roland GarrosEven lelijk als het Parijse weer, die nederlaag van David Goffin tegen Jannik Sinner. De deconfiture van zijn tennis en wedstrijdbeleving doet vragen rijzen. Goffin heeft alleszins wat zaken om over na te denken. Onze tennisexpert: “Zijn lichaamstaal sprak in heel dit fiasco boekdelen. Een opgehaalde schouder hier, een zucht(je) daar, maar op geen enkel moment een spatje revolte.” 

3 reacties

  • Reygaerts raf

    4 jaar geleden
    Goffin is ne subtopper en kan niet beter. Hij mist die verbetenheid motivatie grinta en talent voor de top op een toevallige overwinning na.
  • Patrick Pauwels

    4 jaar geleden
    @ Allard Emile: Goffin een 2de rangspeler noemen is weer typisch Belgisch. Hij is de enige Belgische speler die ooit in de top 10 van de wereld stond. Staat trouwens nog steeds 10de (wss nu niet lang meer ). In vroegere matchen bewees hij meermaals wel een sterke vechtersmentaliteit te bezitten. Met zijn fysionomie is hij een van de beste stylisten in het circuit. Om hem, wanneer het even wat minder gaat, gebrek aan klasse te verwijten, kan alleen komen van een niet-tennisser.
  • Allard Emile

    4 jaar geleden
    Hij zal nooiet beter kunnen! Goede 2de rangspeler zonder meer. Mist karakter en toch ook een beetje klasse om echt een topper te zijn!