Wout van Aert moest tevreden zijn met zilver.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert moest tevreden zijn met zilver. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert nog kansen zal krijgen: “Wéér zilver, maar was het naïef om te geloven dat Roglic hem de laatste 12 kilometer zou steunen?”

WielrennenZilver. Wéér zilver. Maar wat maakte het dit keer uit? In tegenstelling tot vrijdag in de tijdrit, heeft Wout van Aert vandaag goud verloren in het wereldkampioenschap op de weg. Twee keer de beste van de rest, maar daarvoor was hij na twee geweldige maanden niet naar Imola gekomen. En toch. Vanaf vandaag en een heel jaar lang rijdt niet Wout van Aert, maar de Fransman Julian Alaphilippe in de regenboogtrui.

44 reacties

  • Eddy Grysouille

    4 jaar geleden
    Het wordt tijd dat bij Jumbo-Visma de ogen geopend worden en Van Aert als kopman wordt gepromoveerd.
  • Guido Leysen

    4 jaar geleden
    En toch is Alaphilppe een fantastische wereldkampioen. Hij zal de trui zeker ook laten zien en verzilveren.
  • Rudy DE VLEESCHAUWER

    4 jaar geleden
    De beste heeft gewonnen. In Milaan San Remo kon Wout mee en winnen. Nu niet.
  • Paul Buckens

    4 jaar geleden
    Vijf man in de achtervolging en vier man hebben schrik geklopt te worden en geen wereldkampioen te worden ipv te spurten voor de 1 of 2 spurten ze nu voor 2 of drie wat wonnen ze ? Roglic heeft Van Aert laten stikken in Parijs en nu terug , volgend jaar misschien voor groen gaan in de Tour.
  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    De sterkste en de slimste heeft gewonnen. Je wist dat hij daar zou gaan! Niemand kon zijn wiel pakken. Ook van Aert niet!!! Dus niet zeveren!! Wees sportief.