Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) wil met zijn Septemberverklaring een frisse start nemen
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) wil met zijn Septemberverklaring een frisse start nemen © Photo News

Jambon I wil vandaag nieuwe start nemen

Vandaag trekt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) naar het Vlaams Parlement om er een reeks plannen voor te stellen om de Vlaamse economie en de maatschappij opnieuw op gang te trekken. 

13 reacties

  • Robert Swillen

    4 jaar geleden
    Mr Jambon indien die vivaldi regering doorgaat . Zou je de eer aan je zelf moeten houden en die Vlaamse regering zeker moeten ontbinden, met die partyen die U een mes in de rug gestoken hebben kan het Vlaamse volk geen genoegen nemen . Anders gaat de NVA bij de volgende verkiezingen de weg op als de traditionele partyen en wordt Vlaams belang de grootste partij met meer dan50% .
  • phil smedts

    4 jaar geleden
    NVA en goed bestuur ? Ze hebben al meerdere malen verklaard dat ze de boel liever in het honderd laten lopen om hun splitsingsdrang te kunnen uitvoeren. Bovendien is het begrotingstekort nog een pak groter omdat ze een enorme kost uit de begroting houden (Oosterweel), een bedrijf zou voor zoiets een fikse boete krijgen wegens vervalsing van de boekhouding.
  • Bart Geukens

    4 jaar geleden
    De economie op gang trekken. Tja da zal wel lukken zeker? Maar de maatschappij op gang trekken? Wie maakt daar deel van? De man in de straat? Die man in de straat lijd niet aan geheugenverlies zoals gij. Gij ga niet aan mij trekken, da bepaal ik zelf wel.
  • daan aerts

    4 jaar geleden
    Die denkt echt dat corona al voorbij is en dat de mensen zijn leugens vergeten zijn
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Ik wens je succes met je ploeg CVP’rs en vld’rs. Van een trotse Vlaming met Belgisch paspoort.