Tom Van Grieken spreekt de menigte toe bij de automanifestatie die partij organiseerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Van Grieken spreekt de menigte toe bij de automanifestatie die partij organiseerde. © BELGA

Vlaams Belang drukt waar het pijn doet

Vlaams Belang verstaat de kunst om te drukken waar het pijn doet. Het getoeter van haar geslaagde automanifestatie zal de Vivaldi-onderhandelaars niet uit hun remslaap gehouden hebben. Maar Tom Van Grieken kroont zich op deze manier wel tot de uitgesproken leider van de oppositie.

75 reacties

  • Luc Ver Eecke

    4 jaar geleden
    Zeg niet dat ze bij de volgende verkiezingen het niet geweten hebben !!
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Draai of keer het zoals je wil, maar het cordon is de domste zet ooit. Trek het VB mee in het bad en laat ze zichzelf maar bewijzen. Als ze er niets van bakken, dan zal hun populariteit snel tanen. Of hebben ze schrik dat het VB het zo goed zal doen?
  • Jef Denijs

    4 jaar geleden
    Sommigen lijken dat cordon als normaal te bestempelen. De twee grootsten aan beide kanten van de taalgrens moeten maar verplicht samen regeren. De grootsten zijn aan zet.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Mr Slangen, u weet beter dan wie ook dat de media minder snel het VB zal benadelen dan de NVA, omdat u en velen samen met de media zeker zijn dat behalve de NVA niemand van alle andere partijen aan tafel wil met VB. Jullie zien liever de kleintje partijtjes dan het Vlaamse volk.
  • nick sohier

    4 jaar geleden
    België is een land. Schaf gewoon die gewesten af. Pak politiekers minder. Minder kosten 1 land,1 regering. Zo simpel als het groot is. Dat de partijen een kieslijst over het ganse land leggen. Die met de meeste stemmen,de premier,en zak zo verder af. Dan word er naar de stem van het volk geluisterd. En word er al een heel stuk minder met onze zuurverdiende centen gesmeten. Maar dat zou weer te simpel zijn zeker?