Demonstranten met Vlaamse Vlaggen en mondmaskers die de Vivaldi-coalitie die in de steigers staat niet zien zitten.
Volledig scherm
Demonstranten met Vlaamse Vlaggen en mondmaskers die de Vivaldi-coalitie die in de steigers staat niet zien zitten. © BELGA

“Hypocrisie”: Parlementsleden Vlaams Belang gaan niet in quarantaine na demonstratie in Brussel

Het merendeel droeg mondmaskers, maar van afstand houden was geen sprake tijdens de demonstratie van Vlaams Belang aan de Heizel. Toch zullen de parlementsleden van Vlaams Belang niet in quarantaine gaan. “De manifestatie verliep vlekkeloos.”

18 reacties

  • Danny gaethofs

    4 jaar geleden
    Goeman bewijst weer maar eens hoe onbekwaam ze is,zit daar echt niet op haar plaats.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    Een federale regering moet niet verkozen worden,maar moet samengesteld worden uit de verkozenen van de 4 gewesten.En een federale Overheid heeft geen aparte geldgewin nodig, de gewesten zorgen zelf voor hun uitgaven. Dus het Vlaams geld blijft in Vlaanderen.
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    "Men dient een mondmasker te dragen als de veiligheidsafstand niet verzekerd is". Aangezien de meerderheid een mondmasker droeg, zie ik het probleem niet.
  • Christiaan GOETHALS

    4 jaar geleden
    Dit is een normale reactie van partijen en politici die aan het verzuipen zijn. De groei van VB is toch niet tegen te houden, zeker weten.
  • Roeland Van de Wal

    4 jaar geleden
    Nog even geduld,(een paar jaartjes nog).We zullen dan eens zien of het nog nodig is om zolang aan uitstelgedrag te doen om een regering te vormen.Ik maak me sterk dat er een hele boel partijen nog nauwelijks aan de kiesdrempel geraken.