Marc Van Ranst verschijnt voor de rechter in Mechelen na een klacht wegens “roekeloze uitspraken”.
Volledig scherm
Marc Van Ranst verschijnt voor de rechter in Mechelen na een klacht wegens “roekeloze uitspraken”. © David Legreve

Marc Van Ranst verschijnt voor de rechter na klacht ondernemer wegens “roekeloze uitspraken”, nu ook ruzie op Twitter

Viroloog Marc Van Ranst moest maandagochtend voor de Mechelse rechter verschijnen na een klacht van ondernemer Rudi De Kerpel wegens “ongenuanceerde uitspraken die de economie schade zouden toebrengen”. De zaak werd op de inleidingszitting uitgesteld en zal ten gronde behandeld worden op 3 november. “De enige bedoeling van de tegenpartij is om mij tijd te laten verliezen, en dat zal inderdaad lukken”, zei Van Ranst na afloop van de zitting. “Maar ik zal deze zaak zonder enige twijfel winnen”, klinkt het vastberaden. 

225 reacties

  • Mathieu Marcel

    4 jaar geleden
    Mathieu Marcel Dhr.Van Ranst heeft groot inzicht en ten alle gelijk in zijn visies die id. schommelen al naar gelang de opmars CV.19. al dan niet. Trouwens,,, men vergeet Cathy Berx eh, ze zei met grote aandrang net hetzelfde.
  • Mathieu Marcel

    4 jaar geleden
    Mathieu Marcel Ten Volle met respect voor Dhr.Van Ranst
  • Patrick Van Verdegem

    4 jaar geleden
    Viroloog? Ik vraag mij af wanneer die man als viroloog aan de slag is! Buiten de tientallen interviews en de vele posts op twitter, is het weinig waarschijnlijk dat hem nog tijd rest om zijn beroep uit te oefenen. Daarbij dan nog zijn vele bochten van 180°...
  • De Waarheid

    4 jaar geleden
    De steeds veranderende beslissingen waren er enkel om net diegenen die het niet kunnen laten om steeds buiten de lijntjes te kleuren toch een beetje in toom te houden. De Kerpel is hierin blijkbaar een extreem geval. Wie vroeger op school steeds buiten de lijntjes kleurde werd in de hoek gezet met ezelsoren op! En wie ondanks dat nog steeds rebelleerde mocht naar de directeur. Heeft de Kerpel daar misschien reeds een trauma opgelopen?
  • Geert Vanhulle

    4 jaar geleden
    Die De Kerpel moest in de grond of nog dieper zakken van schaamte, alle respect voor Mr Van Ranst