Voetballers Bladella O19 gaan viraal met dansje op TikTok
Volledig scherm
Voetballers Bladella O19 gaan viraal met dansje op TikTok © Screenshot TikTok video

Dansje van Nederlands voetbalteam gaat wereld rond: “Niet te beschrijven”

De voetballers van Bladella O19 uit het Nederlandse Bladel gaan de wereld rond met een video op TikTok. Op het platform verzamelde het filmpje, waarin ze een dansje doen, in een paar dagen al miljoenen views. Op de onder voetbalfans populaire Instagrampagina 433 (30 miljoen volgers) is het dansje zelfs het meest bekeken filmpje ooit. “Niet te beschrijven”, zegt Zem van Sambeeck (17), die het filmpje op zijn TikTok-profiel plaatste. 

2 reacties

  • Bernadette Simaejs

    4 jaar geleden
    Heel tof groot gelijk
  • kristof van steendam

    4 jaar geleden
    Ik vind er niks aan. Echt helemaal niks.
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewapen? Kolonel Housen: “Hele samenleving platgelegd, zonder miljoenen doden”
    PREMIUM
    96

    Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewa­pen? Kolonel Housen: “Hele samenle­ving platgelegd, zonder miljoenen doden”

    Rusland is volgens Amerikaanse inlichtingendiensten vergevorderd in de ontwikkeling van een kernwapen waarmee het in de ruimte vijandige satellieten onklaar kan maken. De impact daarvan zou op militair vlak enorm zijn, maar zo’n kernexplosie in de ruimte veroorzaakt ook een elektromagnetische schok (EMP) die ervoor zorgt dat verkeerslichten, bankautomaten, elektrische auto’s, gps-systemen, je smartphone en zelfs je chauffage niet meer werken. Volgens expert krijgskunde Roger Housen baart vooral dat zorgen: “We zouden terug gekatapulteerd worden naar de tijd van voor het internet.”