.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

Waarom alle druk op de schouders van Joe Biden ligt tijdens het eerste grote debat

Zo dadelijk staan Donald Trump en Joe Biden tegenover elkaar in hun eerste van drie verkiezingsdebatten. Daarbij is het vooral de vraag of Biden overeind blijft tegen het brute geweld van zijn rivaal. Trump heeft weinig te verliezen, want zijn achterban neemt alles voor lief. Maar als Biden uit de bocht gaat, kan hem dat wel stemmen kosten.

5 reacties

  • Bruno Vermeire

    4 jaar geleden
    Hoe zou Trump reageren als er nu eens niemand zou kijken. Dat zou pas een verkiezing worden.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Mijnheer erikson de EU kan niet op eigen benen staan. Neem alleen al defensie , waar zou het geld vandaan komen en nog straffer , stel je de wanorde maar voor in zo'n EU leger wie heeft het voor het zeggen en wie doet wat. In de gewone vergaderingen van de EU is dat makkelijk Duitsland is gewoon de baas.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Beiden (als de omstandigheden het vragen) zullen politieman van de wereld willen spelen.Het buitenlands beleid van Trump is tenminste eerlijk en doorzichtig.Biden is op dat gebied oorogszuchtiger en niet te vertrouwen.
  • lars erikson

    4 jaar geleden
    Met de keuze Biden, geven democraten in feite toe dat ze zelf toch voor Trump kiezen. Heel Europa hoopt op de exit van Trump, ipv de EU te hervormen en op eigen benen te leren staan.
  • Walter Corneel

    4 jaar geleden
    2 gepensioneerden die bekvechten voor het presidentschap, het wordt tijd dat men daar een leeftijdsgrens gebruikt .