Kamal Karmach

september 20
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Karmach september 20 © Kristof Ghyselinck

Comedian Kamal Kharmach krijgt zijn gewicht maar niet onder controle: “Ik ben te dik om mijn dochter in slaap te wiegen”

ShowbizzEen aantal jaar geleden ging Kamal Kharmach (28) van 201 naar 75 kilogram, maar intussen zijn er al heel wat terug bij. “Nu zit ik dichter bij mijn oude gewicht dan bij de 75, en dat had ik nooit verwacht”, aldus de comedian, die deze week met een nieuw programma - ‘Andermans Zaken’ op Eén -start. Hij wil er dringend wat aan doen, en daar heeft zijn dochter Loubna (8 maanden) alles mee te maken. “Ik had verwacht dat ik een afwezige vader zou zijn, maar elk vrij moment breng ik met haar door”, zegt hij.

6 reacties

  • Sonia Van Dooren

    4 jaar geleden
    Heb ik ook gehad heb terug een GBP gehad en blijf nu op gewicht en inderdaad je kan meer af zou het ook eens overwegen
  • Raphael Vanderper

    4 jaar geleden
    Ondanks zijn overgewicht is dit een zeer goede persoon. IK kijk geregeld naar zijn shows op tv en kan er goed mee lachen. Zeer verfijnd en echt van topkwaliteit.
  • Severine Degreef

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn kinderen gekregen toen ik 145 kilo woog, dat heeft mij er nooit van weerhouden hen te wiegen. Nu weeg ik veel minder, maar ben ik daardoor een betere moeder?
  • Luc Vandeput

    4 jaar geleden
    Wat je zegt over de uitgelekte naaktbeelden en de reden waarom je er in je shows niets mee gaat, getuigt van intelligentie en het hart op de juiste plaats. Mooi, Kamal
  • johan ruell

    4 jaar geleden
    Yep. Ga eens mee joggen met mij, ik doe dit 3 keer per week. A propos, Kamal, ik ben 60 jaar en ik weeg 80 kilo en ben 1,76 meter. En ik snoep ook maar met mate.