Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Amerikaanse influencers posten foto’s in fake privéjet. Veel kritiek: “Dus alles wat we zien kan zomaar nep zijn?”

Dat je niet alles moet geloven wat je op sociale media ziet, bewijst een controversiële privéjet ‘studio’ in Los Angeles nog maar eens. Amerikaanse influencers gebruiken hem en doen alsof ze in een écht vliegtuig zitten, terwijl dat in de verste verste niet klopt. 

10 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Het zal aan mijn leeftijd liggen, maar ik kan werkelijk geen een goeie reden bedenken waarom je de moeite zou willen doen om anderen te doen geloven dat je in een privéjet zit door ergens in een stuk decor te gaan zitten met een 13-in-een-dozijn duckface. En over degenen die dit allemaal voor waar aannemen zal ik maar helemaal zwijgen. Nu, het goeie nieuws is, een iet of wat gehaaide zakenman of -vrouw slaat deze influencers en hun domme volgers met gemak een hele hoop euri uit de zakken.
  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Heel veel mensen hebben dit nodig om gelukkig te blijven. Hoeveel mensen zetten berichten op sociale media over hun gelukkig leven, gewoon om zelf gelukkig te kunnen zijn.
  • sus Beysen

    4 jaar geleden
    Alles is inderdaad NEP,en toch zijn er volgelingen en bedrijven die deze profiteurs ondersteunen,nieuw beroep door hun zelf opgericht
  • Hurcan

    4 jaar geleden
    Duh, wake up call! Tuurlijk kan alles fake zijn! Al eens van een "green screen" gehoord? Je kunt jezelf overal plaatsen waar je maar wilt.. in je living.
  • Benny De Keyzer

    4 jaar geleden
    Zijn er echt mensen die hiervan verschieten? Ieder normaal denkend mens weet toch dat als dat gedoe van die influencers één grote zak opgeblazen lucht is.