De Sloveense politie ontdekte bij een controle 34 illegale immigranten uit Irak, Iran en Turkije in de laadruimte van de bestelwagen.
Volledig scherm
De Sloveense politie ontdekte bij een controle 34 illegale immigranten uit Irak, Iran en Turkije in de laadruimte van de bestelwagen. © RV

Belg in Slovenië betrapt met 34 illegale immigranten in laadruimte van bestelwagen

BuitenlandIn Slovenië is een Belgische bestuurder van 34 jaar aangehouden nadat de politie in de laadruimte van zijn bestelwagen 34 illegale immigranten ontdekte. Het ging om vluchtelingen uit Iran, Irak en Turkije. De Belg riskeert 15 jaar celstraf.

5 reacties

  • André Van Laethem

    4 jaar geleden
    Geef hem levenslang.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    En waarschijnlijk weer allemaal mannen. En er staat reeds bij " ze zullen waarschijnlijk een nieuwe poging wagen" Door het non beleid van de EU stopt dit nooit en velen zijn helemaal geen vluchtelingen. In principe als je dergelijk gedoe blijft toelaten kan bijna gans Afrika en een groot deel van Azië aanspraak maken om hier naartoe te komen. En tegen wie ga je nog neen zeggen als je anderen toelaat en zij die van dezelfde plek komen niet; Een straat je zonder einde.
  • Thérèse Reczkowski

    4 jaar geleden
    Dat zijn wel andere straffen als bij ons.
  • Fons Dewaele

    4 jaar geleden
    Straf van 15 jaar is veel te licht. Het wordt echter tijd dat de vluchtelingsschepen op dezelfde wijze bestraft worden. Tenslotte zijn dit eveneens mensensmokkelaars.
  • chris vangiesbergen

    4 jaar geleden
    15 jaar is te weinig voor mensen die zich rijk maken op de rug van mensen die al in de miserie zitten .